Kategoriat Väri/koko

Tietosuoja

1. Tietosuoja lyhyesti

Yleisiä ohjeita
Seuraavat tiedot antavat yksinkertaisen yleiskuvan siitä, mitä henkilötiedoillesi tapahtuu, kun vierailet verkkosivuillamme. Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka identifioivat sinut. Yksityiskohtaisia tietoja tietosuojastamme löydät Tietosuojakäytännöistämme tämän tekstin lopusta.

Tietojen kerääminen verkkosivustollamme
Kuka on vastuussa tämän sivuston tietosuojasta?
Sivuston ylläpitäjä suorittaa tämän verkkosivuston tietojen käsittelyä. Sen yhteystiedot löytyvät tämän verkkosivun tiedoista.

Miten keräämme tietojasi?
Tietojasi kerätään osaksi sitä kautta, että annat ne meille. Näitä ovat esimerkiksi ostoon liittyvät tiedot, joita annat yhteystietolomakkeelle.
Muita tietoja IT-järjestelmämme kerää automaattisesti verkkosivustolla käynnistä. Nämä ovat ennen kaikkea teknisiä tietoja (esimerkiksi Internet-selain, käyttöjärjestelmä tai sivupyynnön aika). Näiden tietojen keruu on automaattista heti, kun saavut sivustollemme.

Mitä varten keräämme tietojasi?
Osa tiedoista kerätään, jotta voimme varmistaa sivuston virheettömän toiminnan. Muita tietoja voidaan käyttää käyttäjän toiminnan analysointiin.

Mitä oikeuksia sinulla on tietoihisi liittyen?
Sinulla on milloin tahansa oikeus vapaasti saada tietoa tallennettujen henkilötietojen alkuperästä, vastaanottajasta ja käyttötarkoituksesta. Sinulla on myös oikeus pyytää näiden tietojen korjaamista, estämistä tai poistamista. Tätä varten ja tietosuojaa koskeviin lisäkysymyksiin voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa tämän julkaisun tiedoissa annettuun osoitteeseen. Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

Analysointityövälineet ja kolmansien osapuolien työvälineet
Kun vierailet verkkosivustollamme, selauskäyttäytymistäsi voidaan arvioida tilastollisesti. Tämä tapahtuu lähinnä evästeillä ja ns. analyysiohjelmilla. Selauskäyttäytymisen analyysi tapahtuu yleensä nimettömänä; selauskäyttäytymistä ei voi jäljittää sinuun. Voit vastustaa tätä analyysiä tai estää sen käyttämällä tiettyjä työvälineitä. Yksityiskohtaisia tietoja löydät seuraavista tietosuojakäytännöistä.

Voit vastustaa tätä analyysiä. Sinulle ilmoitetaan mahdollisuudesta vastustaa tätä tietosuojakäytäntöä.


2. Yleisiä ohjeet ja pakolliset tiedot

Tietosuoja
Näiden sivujen ylläpitäjät suhtautuvat henkilötietojesi suojaamiseen erittäin vakavasti. Käsittelemme henkilötietosi luottamuksellisesti ja voimassa olevan tietosuojalainsäädännön sekä näiden tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Kun käytät tätä sivustoa, sinulta kerätään erilaisia henkilötietoja. Henkilötietoja ovat tiedot, jotka identifioivat sinut. Nämä tietosuojakäytännöt kertovat, mitä tietoja keräämme ja mihin käytämme niitä. Ne kuvaavat myös, miten ja mihin tarkoitukseen kerääminen tapahtuu.

Huomaa, että Internetin välityksellä tapahtuva tiedonsiirto (esimerkiksi sähköpostin kautta) voi sisältää tietoturvahaavoittuvuuksia. Tietojen täydellinen suojaaminen kolmansien osapuolten käytöltä ei ole mahdollista.

Ohjeita asiasta vastaavalle taholle
Tämän verkkosivuston tietojen käsittelystä vastaava taho on:

Naketano Retail GmbH

Alfredstr. 57-65

45130 Essen

Germany
Puhelin: 0201 81099610

E-Mail: shop@naketano.com

Vastuussa oleva taho on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa päättää henkilötietojen käsittelystä (kuten nimistä, sähköpostiosoitteista jne.).

Tietojen käsittelyn suostumuksesi peruuttaminen
Monet tietojenkäsittelytoimet ovat mahdollisia vain nimenomaisella suostumuksellasi. Voit peruuttaa olemassa olevan suostumuksesi milloin tahansa. Riittää, että lähetät meille vapaamuotoisen sähköpostiviestin. Peruutus ei vaikuta siihen tietojen käsittelyn laillisuuteen, joka on tehty ennen peruutusta.

Valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle
Tietosuojalainsäädännön rikkomisesta sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle. Tietosuoja-asioista vastaava toimivaltainen valvontaviranomainen on Saksassa liittovaltion tietosuojavaltuutettu, johon yrityksemme oma toiminta perustuu. Luettelo tietosuojavastaavista yhteystietoineen löytyy seuraavasta linkistä: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Oikeus tietojen siirtämiseen
Sinulla on oikeus saada ne tietosi, joita käsittelemme antamasi suostumuksen tai sopimuksen perusteella, itsellesi tai kolmannelle osapuolelle toimitettuna, vakiomallisessa, koneen luettavassa muodossa. Jos tarvitset suoraa tietojen siirtoa toiselle, vastuussa olevalle taholle, se tehdään vain siinä määrin, kuin se on teknisesti mahdollista.

SSL- ja TSL-salaus
Tämä sivusto käyttää SSL- tai TLS-salausta turvallisuussyistä ja suojatakseen sellaisen luottamuksellisen sisällön, kuten tilausten ja pyyntöjen, lähettämistä, jotka lähetät meille, sivuston ylläpitäjälle. Voit tunnistaa salatun yhteyden selaimen osoitemerkinnän muuttumisesta muodosta "http://” muotoon ”https://” sekä lukkosymbolista selaimen osoiterivillä.

Jos SSL- tai TLS-salaus on käytössä, kolmannet osapuolet eivät voi lukea lähettämiämme tietoja.

Salatut maksut tällä verkkosivustolla
Jos maksullisia tuotteita sisältävän sopimuksen tekemisen jälkeen sinulle syntyy velvollisuus toimittaa meille maksutietojasi (esim. suoraveloitusvaltuutuksen tilinumero), niin näitä tietoja tarvitaan maksujen käsittelyyn.

Maksutapahtumat kelvollisella maksutavalla (Visa / MasterCard, suoraveloitus) toteutetaan yksinomaan salatun SSL- tai TLS-yhteyden kautta. Voit tunnistaa salatun yhteyden selaimen osoitemerkinnän muuttumisesta muodosta "http://" muotoon ”https://" sekä lukkosymbolista selaimen osoiterivillä.

Käytettäessä salattua tiedonsiirtoa kolmannet osapuolet eivät voi lukea meille lähettämiäsi maksutietoja.

Tiedot, estäminen, poisto
Sinulla on oikeus saada vapaasti tietoa tallennetuista henkilötiedoistasi, niiden alkuperästä ja vastaanottajasta, sekä tietojenkäsittelyn tarkoituksesta, sekä tarvittaessa myös oikeus pyytää tietojesi oikaisua, estämistä tai poistamista. Tätä varten, ja henkilötietoja koskevien lisäkysymyksien tapauksessa, voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa tämän julkaisun tiedoissa annettuun osoitteeseen.

Mainossähköpostien vastustaminen
Asiakirjan merkinnöissä julkaistujen yhteystietojen käyttäminen tilaamattomien mainossähköpostien ja materiaalien lähettämiseen on kielletty. Sivustojen ylläpitäjät varaavat erityisen oikeuden ryhtyä oikeustoimiin, jos mainosmateriaalia lähetetään esimerkiksi roskapostiviestien muodossa.


3. Tietosuojavastaava

Lakisääteinen tietosuojavastaava
Olemme nimittäneet yrityksellemme tietosuojasta vastaavalle.

sicdata yrityskonsultointi 

Tobias Erdmann

Schlachthofstraße 23a

42651 Solingen
Puhelin: 0212659850

E-Mail: erdmann@sicdata.de


4. Tietojen kerääminen verkkosivustollamme

Evästeet
Internet-sivut käyttävät osittain niin kutsuttuja evästeitä. Evästeet eivät vahingoita tietokonetta, eivätkä ne sisällä viruksia. Evästeet tekevät tarjouksemme entistä käyttäjäystävällisemmäksi, tehokkaammiksi ja turvallisemmiksi. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selaimesi tallentaa tietokoneellesi.

Useimmat käyttämämme evästeet ovat niin sanottuja "istunnon evästeitä". Ne poistetaan automaattisesti vierailun lopussa. Muut evästeet säilytetään laitteellasi, kunnes poistat ne. Näiden evästeiden avulla selaimesi voidaan tunnistaa seuraavan käynnin yhteydessä.

Voit määrittää selaimesi asetukset niin, että joko saat tiedon evästeiden asettamisesta ja niiden käyttö sallitaan vain yksittäisissä tapauksissa, tai evästeet hyväksytään vain tietyissä tapauksissa, tai että ne yleensä jätetään hyväksymättä, tai evästeet voidaan myös poistaa selain suljettaessa. Evästeiden poiston jälkeen verkkosivustomme toiminta voi olla rajoitettua.

Evästeitä, jotka tarvitaan sähköisen viestinnän toteuttamiseen tai tiettyjen toimintojen suorittamiseen (esim. Ostoskori-toiminto), tallennetaan GDPR:n artiklan 6 kohdan 1 alakohdan f mukaisesti. Sivuston ylläpitäjällä on oikeutettu peruste evästeiden tallentamiseen palvelujensa teknisen virheettömyyden ja optimoinnin takia. Niiltä osin kuin muita evästeitä tallennetaan (kuten evästeet, joiden avulla voidaan analysoida selauskäyttäytymistäsi), niitä käsitellään erikseen näissä tietosuojakäytännöissä.

Palvelinlokin tiedot
Sivuston palveluntarjoaja kerää ja tallentaa tietoja ns. palvelinlokitiedostoissa, jotka selaimesi lähettää meille automaattisesti. Näitä tietoja ovat:

  • Selaimen tyyppi ja versio
  • Käytettävä käyttöjärjestelmä
  • Viitattu URL
  • Käytettävän tietokoneen isäntänimi
  • Palvelinpyynnön aika
  • IP-osoite

Näiden tietojen yhdistämistä muiden tietolähteiden kanssa ei tehdä.
Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) artiklan 6 kohdan 1 alakohta f mahdollistaa tietojen käsittelyn sopimuksen täyttämiseksi tai sopimusneuvotteluja varten.

Yhteystietolomake
Jos lähetät meille kyselyjä yhteydenottolomakkeen kautta, tiedot kyselylomakkeesta, mukaan lukien sinne annetut yhteystiedot, tallennetaan pyynnön käsittelemiseksi ja jälkitarkastuksia varten. Emme jaa näitä tietoja ilman sinun suostumustasi.

Yhteydenottolomakkeella tallennettujen tietojen käsittely perustuu yksinomaan sinun suostumukseesi (GDPR artikla 6 kohta 1). Voit peruuttaa tämän suostumuksesi milloin tahansa. Riittää, että lähetät meille vapaamuotoisen sähköpostiviestin. Peruutus ei vaikuta peruutusta ennen toteutettuihin tietojenkäsittelytoimiin.

Yhteydenottolomakkeessa annetut tiedot pysyvät meillä, kunnes pyydät meitä poistamaan ne, peruutat luvan tallentamiseen, tai tietojen tallennuksen käyttötarkoitus päättyy (esimerkiksi sen jälkeen, kun pyyntösi on käsitelty). Pakolliset lakisääteiset määräykset – erityisesti säilytysaika – eivät muutu.

Tälle sivustolle rekisteröityminen
Voit rekisteröityä sivustollemme, jos haluat käyttää sen lisäominaisuuksia. Käytämme vain tietoja, jotka on syötetty kunkin tarjouksen tai palvelun käyttämiseksi. Rekisteröinnin yhteydessä vaaditut pakolliset tiedot on annettava kokonaisuudessaan. Muussa tapauksessa rekisteröinti hylätään.

Tärkeiden muutosten tapauksessa, kuten tarjouksen sisällön muutos tai tekniset muutokset, käytämme rekisteröinnin yhteydessä ilmoitettua sähköpostiosoitetta ilmoittaaksemme asiasta sinulle sitä kautta.

Rekisteröinnin yhteydessä annettujen tietojen käsittely tapahtuu suostumuksesi perusteella (GDPR:n artikla 6 kohta 1 alakohta a). Voit peruuttaa antamasi olemassa olevan suostumuksen milloin tahansa. Riittää, että lähetät meille vapaamuotoisen sähköpostiviestin. Peruutus ei vaikuta jo ennen peruutusta toteutettuihin tietojenkäsittelytoimiin.

Rekisteröinnin aikana kerätyt tiedot tallennetaan meille niin pitkäksi aikaa, kuin olet rekisteröityneenä sivuillamme, ja tiedot poistetaan sen jälkeen. Lakisääteistä säilytysaikaa ei muuteta.

Tietojen toimittaminen verkkokauppaa, vähittäismyyntiä ja tavaroiden lähettämistä koskevan sopimuksen tekemisen yhteydessä
Siirrämme henkilötietoja kolmansille osapuolille vain, mikäli tämä on välttämätöntä sopimuksen täyttämiseksi, esimerkiksi tavaroiden luovuttamisesta vastaaville yrityksille tai maksujen käsittelystä vastaavalle pankille. Tietojen edelleen lähettämistä ei tapahdu, tai sitä tapahtuu vain, jos olet nimenomaisesti suostunut lähettämiseen. Emme välitä tietojasi eteenpäin kolmansille osapuolille, esimerkiksi mainostarkoituksiin, ilman nimenomaista suostumustasi.

Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) artiklan 6 kohdan 1 alakohta b mahdollistaa tietojen käsittelyn sopimuksen täyttämiseksi tai sopimuksen tekemistä edeltäviä toimenpiteitä varten.


5. Analyysityövälineet ja mainonta

Google Analytics
Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics -verkkoanalyysipalveluita. Toimittaja on Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics käyttää nk. ”evästeitä”. Ne ovat tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi, ja joiden avulla voidaan analysoida sitä, miten käytät verkkosivustoa. Evästeiden avulla tuotetut tiedot siitä, kuinka käytät tätä verkkosivustoa, siirretään ja tallennetaan tavallisesti Yhdysvalloissa olevalle Googlen palvelimelle.

Google Analyticsin evästeet tallennetaan GDPR:n artiklan 6 kohdan 1 alakohdan f perusteella. Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu peruste analysoida käyttäjien käyttäytymistä sekä verkkosivustoa että mainontaa optimoidakseen.

IP-anonymisointi
Olemme aktivoineet tämän web-sivuston IP-anonymisointitoiminnon. Tämän perusteella Google lyhentää IP-osoitteesi Euroopan yhteisön jäsenvaltioiden tai muiden, Euroopan talousaluetta koskevan sopimuksen sopimusvaltioiden sisällä ennen tiedon siirtoa Yhdysvaltoihin. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Yhdysvalloissa olevalle Googlen palvelimelle ja lyhennetään siellä. Tämän sivuston ylläpitäjän puolesta Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnoista verkkosivustojen ylläpitäjälle, ja tarjotakseen muita verkkosivuston ja Internetin käyttöön liittyviä palveluja verkkosivuston ylläpitäjälle. Google Analytics -ohjelman puitteissa selaimeltasi siirrettyä IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin.

Selaimen liitännäiset
Voit estää evästeiden tallentamisen vastaavalla asetuksella selainohjelmistossasi. Huomautamme kuitenkin, että siinä tapauksessa et mahdollisesti voi hyödyntää tämän sivuston kaikkia toimintoja niiden koko laajuudessa. Voit myös estää evästeillä kerättävien, sivuston käyttöön liittyvien tietojesi (ml. IP-osoitteesi) keräämisen Googlelle sekä näiden tietojen käsittelyn Googlella lataamalla ja asentamalla seuraavasta linkistä saatavilla olevan selaimen liitännäisen: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Tietojen keräämisen vastustaminen
Voit estää Google Analyticsin tietojen keräämisen napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Ns. Opt-out-eväste asetetaan estämään tietojesi kerääminen tulevilla vierailuillasi tällä sivustolla: Google Analyticsin poistaminen käytöstä.
Lisätietoja Google Analyticsin käyttäjien tietojen käsittelystä on saatavana Googlen tietosuojakäytännössä: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

Google Analyticsin demografiset tiedot
Tämä sivusto käyttää Google Analyticsin ”demografisten tietojen” (väestötietojen) toimintoa. Tämän tuloksena voidaan laatia raportteja, jotka sisältävät sivuston kävijöiden ikä-, sukupuoli- ja sivustolla käynnin tietoja. Nämä tiedot ovat peräisin Googlen ja kolmansien osapuolien vierailijatietojen aihepiiriin perustuvasta mainonnasta. Näitä tietoja ei voi liittää kehenkään tiettyyn henkilöön. Voit poistaa tämän ominaisuuden milloin tahansa Google-tilisi mainosasetusten kautta, tai estää Google Analyticsin tietojen keräämisen kohdassa ”Tietojen keräämisen vastustaminen” kuvatulla tavalla.


6. Uutiskirje

Uutiskirjeen tiedot
Jos haluat saada verkkosivustolta tarjottavan uutiskirjeen, tarvitsemme sinulta sähköpostiosoitteen sekä tietoja, joiden avulla voimme varmistaa, että olet sähköpostiosoitteesi omistaja, ja että hyväksyt tämän uutiskirjeen. Muita tietoja ei kerätä, tai niitä kerätään vain vapaaehtoisuuden pohjalta. Käytämme näitä tietoja yksinomaan pyydettyjen tietojen toimittamiseen, emmekä lähetä niitä kolmansille osapuolille.

Yhteydenottolomakkeella tallennettujen tietojen käsittely perustuu yksinomaan sinun suostumukseesi (GDPR artikla 6 kohta 1 alakohta a). Annetun suostumuksen tietojen ja sähköpostiosoitteen keräämiseen sekä niiden käyttöön uutiskirjeen lähettämiseen, voi milloin tahansa peruuttaa esimerkiksi uutiskirjeen ”peruuta tilaus" -linkin kautta. Peruutus ei vaikuta jo tehtyihin tietojenkäsittelytoimiin.

Sinulta meille kerätyt, uutiskirjeen hankkimiseksi tallennettavat tiedot tallentuvat meille, kunnes peruutat uutiskirjeen. Tiedot poistetaan uutiskirjeen peruutuksen jälkeen. Muihin tarkoituksiin tallennetut tiedot (kuten jäsenalueen sähköpostiosoitteet) säilyvät ennallaan.

MailChimp
Tämä sivusto käyttää MailChimp-palveluja uutiskirjeiden lähettämiseen. Toimittaja on Rocket Science Group LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA.

MailChimp on palvelu, jonka avulla esim. uutiskirjeiden lähettäminen voidaan järjestää ja sitä analysoida. Jos annat tietoja uutiskirjeen tilausta varten (esim. sähköpostiosoitteesi), ne tallennetaan MailChimpin palvelimille Yhdysvalloissa.

MailChimp on sertifioitu EU:n ja Yhdysvaltojen välisen yksityisyyden suojan alaisena (”EU-US Privacy Shield”). ”Privacy Shield” on Euroopan unionin (EU) ja Yhdysvaltojen välinen sopimus, jolla varmistetaan eurooppalaisten yksityisyyden suojaa koskevien standardien noudattaminen Yhdysvalloissa.

MailChimpin avulla voimme analysoida uutiskirjekampanjojamme. Kun avaat MailChimpin lähettämän sähköpostin, sähköpostin sisältämä tiedosto (ns. web beacon) muodostaa yhteyden MailChimpin palvelimiin Yhdysvalloissa. Tällä tavoin voit selvittää, onko uutiskirjeilmoitus avattu, ja mitä linkkejä napsautetaan. Lisäksi kerätään teknisiä tietoja (esim. noutoaika, IP-osoite, selaintyyppi ja käyttöjärjestelmä). Näitä tietoja ei voi liittää tiettyyn uutiskirjeen vastaanottajaan. Niitä käytetään yksinomaan uutiskirjekampanjoiden tilastolliseen analyysiin. Näiden analyysien tuloksia voidaan käyttää tulevien uutiskirjeiden mukauttamiseksi vastaanottajan kiinnostusten mukaisesti.
Jos et halua osallistua MailChimpin analyysiin, peruuta uutiskirje. Tätä varten on jokaisessa uutiskirjeessä linkki. Lisäksi voit peruuttaa uutiskirjeen suoraan verkkosivustoltamme.

Tietojen käsittely tapahtuu suostumuksesi perusteella (GDPR:n artikla 6 kohta 1 alakohta a). Voit peruuttaa tämän suostumuksen milloin tahansa peruuttamalla uutiskirjeen. Peruutus ei vaikuta jo tehtyihin tietojenkäsittelytoimiin.

Sinulta meille kerätyt, uutiskirjeen hankkimiseksi tallennettavat tiedot tallentuvat meille, kunnes peruutat uutiskirjeen, jolloin tiedot poistetaan sekä meidän palvelimiltamme että MailChimpin palvelimilta. Muihin tarkoituksiin tallennetut tiedot (kuten jäsenalueen sähköpostiosoitteet) säilyvät ennallaan.

Lisätietoja on MailChimpin tietosuojakäytännöissä osoitteessa: https://mailchimp.com/legal/terms/.

7. Maksutavat

PayPal
Sivustollamme tarjoamme maksua mm. PayPalin avulla. Tämän maksupalvelun tarjoaja on PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (jäljempänä ”PayPal”).

Jos päätät maksaa PayPal-palvelun kautta, antamasi maksutiedot lähetetään PayPalille.
Tietojesi lähettäminen PayPalille perustuu GDPR:n artiklan 6 kohtaan 1 (suostumus) ja artiklan 6 kohdan 1 alakohtaan b (käsittely sopimuksen täyttämiseksi). Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tietojen käsittelyä koskeva suostumuksesi milloin tahansa. Peruuttaminen ei vaikuta aiempien tietojen käsittelytoimien laillisuuteen.

Suoramaksu
Sivustollamme tarjoamme maksua mm. "suoramaksun" avulla. Tämän maksupalvelun tarjoaja on Sofort GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München (jäljempänä ”Sofort GmbH”).

Suoramaksu-menettelyn avulla saamme Sofort GmbH:lta maksun vahvistuksen reaaliajassa, ja voimme aloittaa välittömästi velvoitteittemme täyttämisen.

Jos olet päättänyt käyttää Suoramaksu-maksutapaa, lähetä sellainen PIN-koodi ja voimassa oleva TAN Sofort GmbH:lle, jolla voit kirjautua verkkopankkitilillesi. Sofort GmbH tarkistaa tilisi saldon automaattisesti kirjautumisen jälkeen, ja siirtää rahat meille TAN:n kautta. Sen jälkeen se lähettää meille viipymättä tapahtumahyväksynnän. Kirjautumisen jälkeen myös myynti, luottotilin limiitti ja muiden tilien olemassaolo sekä niiden tila tarkistetaan automaattisesti.

PIN- ja TAN-tunnuksen lisäksi syöttämäsi maksutiedot sekä henkilötiedot toimitetaan Sofort GmbH:lle. Henkilötietoja ovat etunimi, sukunimi, osoite, puhelinnumero(t), sähköpostiosoite, IP-osoite ja mahdolliset muut maksujen käsittelyyn tarvittavat tiedot. Tietojen toimittaminen on välttämätöntä, jotta voimme epäilyksettä tunnistaa henkilöllisyytesi ja torjua petoksia.

Tietojesi lähettäminen Sofort GmbH:lle perustuu GDPR:n artiklan 6 kohtaan 1 (suostumus) ja artiklan 6 kohdan 1 alakohtaan b (käsittely sopimuksen täyttämiseksi). Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tietojen käsittelyä koskeva suostumuksesi milloin tahansa. Peruuttaminen ei vaikuta aiempien tietojen käsittelytoimien laillisuuteen.

Tarkempia tietoja suoramaksulla maksamisesta löydät seuraavista linkeistä: https://www.sofort.de/datenschutz.html ja https://www.klarna.com/sofort/.

Visa
Sivustollamme tarjoamme maksua mm. VISAn avulla. Tämän maksupalvelun tarjoaja on Visa Europe Management Services Limited, German Branch, Hamburger Allee 2-4 Westend Gate, 60486 Frankfurt (jäljempänä ”Visa”).

Jos päätät maksaa Visa-palvelun kautta, antamasi maksutiedot lähetetään Visaille.
Tietojesi lähettäminen Visalle perustuu GDPR:n artiklan 6 kohtaan 1 (suostumus) ja artiklan 6 kohdan 1 alakohtaan b (käsittely sopimuksen täyttämiseksi). Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tietojen käsittelyä koskeva suostumuksesi milloin tahansa. Peruuttaminen ei vaikuta aiempien tietojen käsittelytoimien laillisuuteen.
 
Mastercard
Sivustollamme tarjoamme maksua mm. Mastercardin avulla. Tämän maksupalvelun tarjoaja on Mastercard Europe SA, Chaussée de Tervuren 198A, B-1410 Waterloo (jäljempänä ”Master”).

Jos päätät maksaa Mastercard-palvelun kautta, antamasi maksutiedot lähetetään Mastercard.
Tietojesi lähettäminen Mastercardille perustuu GDPR:n artiklan 6 kohtaan 1 (suostumus) ja artiklan 6 kohdan 1 alakohtaan b (käsittely sopimuksen täyttämiseksi). Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tietojen käsittelyä koskeva suostumuksesi milloin tahansa. Peruuttaminen ei vaikuta aiempien tietojen käsittelytoimien laillisuuteen.
 
American Express
Sivustollamme tarjoamme maksua mm. American Expressin avulla. Tämän maksupalvelun tarjoaja on American Express Services Europe Limited, Zweigniederlassung Frankfurt am Main, Theodor-Heuss-Allee 112, 60486 Frankfurt am Main ("American Express").
Jos päätät maksaa American Express -palvelun kautta, antamasi maksutiedot lähetetään American Expressille.

Tietojesi lähettäminen American Expressille perustuu GDPR:n artiklan 6 kohtaan 1 (suostumus) ja artiklan 6 kohdan 1 alakohtaan b (käsittely sopimuksen täyttämiseksi). Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tietojen käsittelyä koskeva suostumuksesi milloin tahansa. Peruuttaminen ei vaikuta aiempien tietojen käsittelytoimien laillisuuteen.
 
 
Lähde www.erecht24.de